• Stop & Go Mini-Air Compressor

Stop & Go Mini-Air Compressor

Delivery time:
2-5 working days
Availability:
In stock
Reviews:
€49,99 .
Incl. tax

The Mini-Air Compressor from Stop & Go measures only 10 x 5 x 15cm, making it easy to store away. With the built-in pressure gauge it is easy to read the tire pressure during pumping. The built-in LED light comes on when the compressor is connected to your battery. Pumps a motorcycle tire in less than 10 minutes. With the adapters supplied, sports balls, air mattresses and other camping equipment can be inflated. Cable is conveniently stored in the housing.

Specifications:

 • Compressor draws 6A at 12V
 • Built-in LED light
 • Built-in manometer 0-50 PSI (0-3,5 Bar)
 • 10 cm air hose with screw coupling
 • 1.7 m power cord fits your SAE battery tender wire
 • 30 cm extension with alligator clips
 • 90 cm extension with lighter adapter
 • Sports ball needle adapter
 • Inflatable adapter
 • Complete instructions
 • Robust carrying case with zipper
 • Dimensions 10 x 5 x 15 cm
 • Weight: 400 grams

 

Wim K. Posted on 27 January 2024 at 07:02

Klein, goed verpakt, voldoende lucht

Lex K. Posted on 20 August 2023 at 19:14

Na ontvangst uitgeprobeerd en hij deed niets. Na onderzoek bleek de electronische zekering defect en er zat een onderbreking (draadbreuk) in de draad naar de rode accuklem. Vanwege de tijdsdruk zelf hersteld. Na reparatie presteerde de compressor naar behoren en kwam goed op druk. Wat ik vreemd vind is dat in de handleiding duidelijk wordt gezegd dat deze compressor NIET geschikt is om auto of vrachtwagen banden op te pompen, er een steker op zit voor de sigarenaansteker IN AUTO'S! Waarom niet een 12V Hella steker monteren? Dan is het de gebruiker direct duidelijk. Na constatering van de gebreken contact opgenomen met Bartang. Heel coulante respons gekregen; 10% korting vanwege de gebreken én ik had hem terug kunnen sturen onder garantie ondanks dat ik zelf een 12V Hella steker gemonteerd had ter vervanging van de standaard steker. Zeer goed en coulante service van Bartang! Bij ontvangst zat er zelfs een hand geschreven briefje in de verpakking! Waar kom je dat nog tegen! Volgens Peter van Bartang was er sprake van een "maandagochtend" exemplaar, wat goed mogelijk is.

Leo V. Posted on 14 February 2023 at 11:49

Nog niet gebruikt, maar na uitpakken en beoordelen geen twijfel dat het prima zal werken. Optie accu of aansteker. Tevreden mee. Is ook klein en licht.

Basil Posted on 28 August 2020 at 06:42

Compact and worked well till now.

Gijs Posted on 27 June 2020 at 19:41

Compact, relatief licht en gebruiksvriendelijk. Het schroefdopje aan de slang draai je op het ventiel zodat deze echt goed aan het ventiel vast zit en er geen lucht ontsnapt. Geen last dus van handen te kort of een sissend ventiel. Makkelijk af te lezen en te bedienen en mooi stil voor een compressor. Ruim voldoende snoer en slang om zowel voor als achterband op te pompen.

Rein Posted on 10 June 2020 at 09:48

Werkt uitstekend. Natuurlijk meteen uitgeprobeerd en gaat redelijk vlot naar 2,5 bar. Daarna wordt het moeilijker.

Jouke Posted on 3 January 2020 at 18:54

Zeer klein pakketje. Ziet en voelt degelijk. Doordat het zo klein is zijn de kabels opgepropt in de achterkant en moeilijk terug te krijgen, maar dat is een logisch gevolg. Weinig herrie voor een compressor.

Ideale compressor voor de noodgevallen of om de banden druk te kunnen reguleren.

4.7 stars based on 7 reviews Add your review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »