• Oskar Verkamman Onbekend Zand

Oskar Verkamman Onbekend Zand

Article number:
9789491863509
Delivery time:
2-5 working days
Availability:
In stock
Reviews:
€24,95 .
Incl. tax

Landen als Iran, Irak en Saoedi-Arabië liggen niet voor de hand als reisbestemming voor de solo motorreiziger. Toch zijn de landen “goed” te bezoeken met wat voorbereiding. Alleen die voorbereiding hielp Oskar Verkamman niet bij zijn nachtelijke rit door Bagdad, het moederziel alleen diep in de woestijn overnachten, de onlusten in Iran, de bijzondere ontmoetingen en een rit van 1.000km door het Lege Kwartier, ‘s werelds grootst aaneengesloten zandgebied. Bijna elke dag van de reis was bijzonder.

Dit boek voert je zittend achter op de motor mee door het betoverende Midden-Oosten. Solo motorreiziger Oskar Verkamman laat je kennis maken met landen als Koerdistan, Iran, Irak en Saoedi-Arabië. Soms door een magistraal landschap maar soms ook een eindeloze rit door duizend kilometer leegheid. Als Nederlander stapt Oskar Verkamman onverschrokken het onbekende zand van de woestijn in, waar hij geleidelijk een band mee opbouwt. De landen hebben een diepe en soms gewelddadige geschiedenis en de mensen vaak een aangrijpend verhaal. Beleef de spanning van een nachtelijke rit door het duistere Bagdad, de adrenaline van een achtervolging door de geheime politie in Saoedi-Arabië, en de rust van overnachten in een tent diep in de uitgestrekte woestijnen.

De motor is niet alleen het vervoermiddel; het is de poort naar een onvergetelijk verhaal. Duik in de opwindende pagina’s van dit boek en laat je meeslepen door de onthullende avonturen die op elke bocht van de weg wachten. Dit is geen reisverslag, dit is een onvergetelijke reis.

0 stars based on 0 reviews Add your review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »