Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn Peter Scheltens en Leonie Sinnige. Al 10 jaar een stel, met een gezamenlijke liefde voor motorrijden, kamperen en avontuurlijk reizen. Passies die zich geweldig laten combineren en dat hebben we gedaan, want in 2013 vertrokken we op onze motoren op wereldreis. In bijna drie jaar reden we op onze Honda’s de wereld rond: 112.000 km, door 56 landen op 5 continenten. Een reis bomvol avontuur, bijzondere ontmoetingen en spectaculaire routes.

Het idee
Voordat we op reis vertrokken hebben we veel tijd besteed aan onze uitrusting. Avonden lang zochten we op internet naar kwalitatief hoogwaardige spullen die wat betreft prijs binnen ons budget vielen. We vonden wat we wilden hebben, maar moesten daarvoor wel naar tientallen verschillende winkels en webshops in binnen- en buitenland. Daar willen wij met Bartang verandering in brengen!

Onze droom
Wij willen met Bartang het startpunt zijn voor jouw volgende avontuur. De plek waar je terecht kunt voor je uitrusting, gedegen advies en de nodige reisinspiratie. We willen onze kennis en ervaring met jullie delen en hoogwaardige, innovatieve spullen aanbieden die wij ook op onze paklijst zouden zetten. Een webshop van en voor avontuurlijke reizigers, dat is onze droom.

Waarom "Bartang"
Bartang is de naam van een rivier en bijbehorende vallei in Tadzjikistan, een prachtig land in Centraal Azië. In 2016 reden wij tijdens onze wereldreis een route door deze afgelegen vallei. Het was een pittige rit, niet alleen door de technische stukken, maar ook vanwege het besef dat we ver weg waren van de bewoonde wereld en op onszelf waren aangewezen. Voor ons is het nog steeds de ultieme ’adventure’ bestemming, de plek waar avontuurlijk motorrijden, indrukwekkende natuur en geweldig wildkamperen samen komen.

P.S. Wil je meer lezen over onze wereldreis? Kijk dan eens op AmsterdamtoAnywhere.nl

Over Bartang

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »